• +386 1 510 6455

 • Dražgoška 14, 1000 Ljubljana, Slovenija

POHOD ZAUPANJA IN KOLESARSKI MARATON IZ LJUBLJANE DO BREZIJ

 • logo
  logo

  Event Date

  21.05.2022
  00:00dop

 • logo
  logo

  Event Location


 • logo
  logo

  Event Cost


V soboto 21.5.2022 se bomo najbolje pripravljeni, še v trdi temi, peš podali na skoraj 40 km dolgo pot od Ljubljane do Brezij. Tisti manj pogumni se nam boste lahko priključili tudi sredi poti ali pa nas pričakali na Brezjah.

Za bolj športne, ki jim je ljubše kolo kot hoja, pa bo primerno kasneje na pot odrinila kolesarska karavana.

Pohod je namenjen vsem – vernim in nevernim, družinam z otroci z rakom, njihovim podpornikom, prijateljem, družinam in posameznikom z drugačnimi preizkušnjami in ljudem, ki so radi aktivni in uživajo v gibanju.

Družine se v času težkih preizkušen pogosto oprejo se na vero in se zatečejo k molitvi, podajo se v naravo in z aktivnostjo sproščajo napetost in nabirajo moč za nadaljnji boj, povežejo se z ljudmi, ki preživljajo podobno kot oni in se medsebojno podpirajo… Mi smo vse te različne načine združili v idejo pohoda in da ob tem simbolno prehodimo težko pot tudi za vse, ki je sami ne zmorejo.

Pohod smo imenovali Pohod Zaupanja, ker zaupamo v znanje, soljudi, pozitivno in zaupamo sami vase, da smo zmožni tudi težkih preizkušenj.

Za cilj pa smo izbrali Brezje, saj med Slovenci predstavlja simbol upanja in vere in nam je veliko staršev zaupalo, da so si zadali cilj, da se po končanem zdravljenju peš odpravijo na Brezje.

Spremljajte naša profila na FB in IG in spletno stran, da izveste vse informacije in podrobnosti, ki jih bomo objavljali sproti.

PRIJAVNICI

Prijavnici sta ločeni, ena za pohod in druga za kolesarjenje. Vsak polnoletni udeleženec naj izpolni svojo prijavnico, za mladoletne otroke pa samo označite število.

Pazljivo izberite izhodišče in ga prilagodite svojim sposobnostim. Tudi na Brezjah bomo na obrobju naselja pripravili izhodiščno točko, da se nam bodo lahko pridružili tudi tisti, ki daljše poti ne zmorejo.

Se vidimo na izhodiščnih točkah in na Brezjah!

 

PRIJAVNICA ZA POHOD

PRIJAVNICA ZA KOLESARSKI MARATON