• +386 1 510 6455

 • Dražgoška 14, 1000 Ljubljana, Slovenija

TEK JUNAKOV 3. NADSTROPJA

 • logo
  logo

  Event Date

  18.06.2022
  12:00pop

 • logo
  logo

  Event Location

  Mestni trg
  Škofja Loka

 • logo
  logo

  Event Cost

  Brezplačno
  Vsi

Po dveh letih premora bo ponovno organiziran tek Junakov 3. nadstropja, na kar smo vsi težko čakali!

Če slučajno kdo še ne ve kdo so Junaki 3. nadstropja naj povemo, da so to otroci in mladostniki, ki se ali so se zdravili v 3. nadstropju Pediatrične klinike v Ljubljani, kjer je doma Klinični oddelek za otroško hematologijo in onkologijo. To pomeni, da so to otroci, ki so se ali pa se še borijo s krvnimi boleznimi ali rakom.

Kljub temu, da so se že zelo zgodaj v življenju soočili s tako težko preizkušnjo, pa so kljub vsemu še vedno otroci z enakimi željami, cilji in ambicijami kot njihovi zdravi vrstniki.

Da bi jim omogočili enako izkušnjo, kot jo imajo njihovi vrstniki na Teku 4. mostov, organiziramo za njih Tek Junakov, hkrati pa bodo s svojim tekom opozorili na svojo bolezen ter svojim naslednikom pokazali pot upanja in pozitivnosti.

Podprimo jih, navijajmo za njih in jim namenimo največji aplavz, zaslužijo si ga!

Za Tek 4. mostov bomo prijavili skupino tekačev pod imenom »Junakov 3. nadstropja«. Vabljeni vsi Junaki, njihovi družinski člani, prijatelji in vsi drugi udeleženci teka, ki bi radi podprli naše pogumne junake, da tečete za našo skupino. Mogoče nam pa uspe, da bomo najštevilčnejša skupina! Skupaj smo močnejši!

Vse o Teku 4 mostov in prijavnico najdete na povezavi T4M.

Prijavnico in podrobnosti o Teku Junakov najdete v nadaljevanju objave.

Se vidimo v Škofji Loki!

 

PROGRAM TEKA JUNAKOV 3. NADSTROPJA

Za Junake in največ enega odraslega spremljevalca bo Olimpijski komite Slovenije omogočil prevoz z vlakom v Olimpijskem vagonu iz Ljubljane do Škofje Loke. Tako bodo v Škofjo Loko potovali skupaj s Foksijem in športniki, ki jih bodo kasneje spremljali na teku.  Od Železniške postaje v Škofji Loki do Osnovne šole Mesto, kjer bo naša baza in kjer bodo otroci prejeli štartne številke, bo organiziran avtobusni prevoz. Od šole do prizorišče teka pa se bomo opravili skupaj.

Uro odhoda vlaka iz Ljubljane bomo sporočili naknadno.

Železniški in avtobusni prevoz bo organiziran samo v eno smer, torej za prihod na Tek Junakov, za prevoz po koncu prireditve morate poskrbeti sami.


PRIJAVA NA TEK JUNAKOV

PRIJAVE SO ZAPRTE